Barbary Fig Seed Anti Aging Oil (Økologisk)

Verdens mest eksklusive olje, Fungerer som en pro-oksidant for å forebygge rynker, bekjemper frie radikaler, stimulerer ny cellevekst. Kjøp 2 få 3 (blir sendt med automatisk når du bestiller 2)
  • For hud, hår og negler
  • Fantastisk næringsrik med 88% vitamin-E
  • Perfekt serum til rundt øynene
  • Forebygge rynker og stimulerer ny cellevekst
  • Glatter ut fine linjer og gir jevnere hudtone

Frakt kun kr 39 - Gratis på ordre over 500

Åpent kjøp i 30 dager
Norsk nettbutikk med lager i Norge
Rask levering (1-3 dager)
Vi planter et tre for hvert solgte produkt
Produktinformasjon "Barbary Fig Seed Anti Aging Oil (Økologisk)"
Barbary Fig Seed Oil er det nye og hotteste innen hudpleie og er å finne på eksklusive spa verden rundt. Oljen er den beste naturlige fuktighetsgivende ansiktspleien i verden, og er opp til 10 ganger sterkere enn Arganolje.  Oljen passer alle hudtyper, spesielt moden hud, siden oljen hjelper på å glatte ut fine linjer samt gir en jevnere hudstuktur. 

Ren økologisk kaldpresset barbary fig seed oil er en lett olje som nærer og er skånsom nok til alle hudtyper. Med 88% naturlig innhold av Vitamin E , linolsyre, Vitamin K og betalains. Barbary fikenfrø olje fungerer som en pro-oksidant for å forebygge rynker, bekjemper frie radikaler, stimulerer ny cellevekst, den roer ned rødhet og betennelse. Den gir intens fukt til hud, hår, kropp og negler, den er samtidig så skånsom at du kan bruke den rundt øynene. Vår fikenfrø-olje er egnet som aknehud, er trygg å bruke når man er gravid (fantastisk til å forebygge strekkmerker) så vel som den mest sensitive hudtype, den hjelper på å balansere overaktiv oljeproduksjon og beroliger irritasjon.Den ultimate skjønnhetsolje for hudpleiefanatikere og et utrolig allsidig produkt som gir fukt, smidighet og mykhet for fantastiske resultater som huden din vil elske.

Hva gjør DermaSpa`s Barbary fig seed oil så spesiell?
Vår fikenfrø olje er kaldpresset og kun frøene til fikenfrukten er brukt. Man må bruke hele 1 tonn fikenfrukt for å utvinne 1 liter olje, noe som gjør denne oljen ekstra kostbar. Frøene er av høy kvalitet som sjekkes før de vaskes og presses. DermaSpa's fig seed oil klassifisert som førsteklasses er alltid fersk, extra virgin og kaldpresset på bestilling fra oss. Produsert i Marokko og økosertifisert. Oljen er veldig drøy i bruk, du trenger kun to-tre dråper for hele ansiktet og halsen.

Ingredienser: 100% opuntia ficus indica (kaldpresset og økologisk barbary fikenfrø olje). 10 ml. Oljen er drøy og vil vare rundt en mnd. Også kalt prickly pear seed oil, desert fig og cactus fig.

* Sertifisert økologisk.

2 av 2 vurderinger

5 ut av 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.

Fantastisk

Veldig bra

Bra

Greit

Ikke bra

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.

April 4, 2024 18:34

Perfekt som både øyeserum og øyekrem

Blander denne også inn i ansiktsolje eller krem, alt etter hva jeg har på huden. Merker den fukter huden og roer huden ned så klarer meg virkelig ikke uten denne.

April 16, 2019 06:04

En kjempefin ansiktsolje

Fukter huden veldig effektivt uten å forårsake hverken kviser eller blank utseende. Kjennes deilig å ha under øynene - jeg smører rett og slett hele ansiktet med den. Jeg bruker oljen etter behov, er veldig fornøyd så langt! Spesielt under og etter dermarolling er det viktig å tilføye ekstra fukt i huden for å unngå at huden blir stram og blass. Barbary Fig Seed olje kan suppleres med White Lotus anti-aging olje i forbindelse med dermarolling.

Related products

Rasul Leire Rasul Leire
Rasul Leire

kr 199,00
15.54 %
Dermaroller Anti Aging Kit Dermaroller Anti Aging Kit
Dermaroller Anti Aging Kit

kr 549,00 kr 650,00 (15.54% rabatt!)