White Lotus Turmalin Rulle

kr 599,00*

Produktinformasjon "White Lotus Turmalin Rulle"

White Lotus Turmalin rulle er handskåret og laget av toppkvalitets smykkestein, hodestykket er i messing og rullen kan tas av for rengjøring, noe som lar deg opprettholde hygienen på en lett måte. Steinen er handformet uten bruk av skadelige kjemikalier som er uønsket, for å opprettholde kvaliteten.

De fleste andre steinruller på markedet bruker andre- og tredje-grads stein i sine ruller som i tillegg er behandlet med skadelige kjemikalier som kan skade steinen og er heller ikke optimalt for din hud. White Lotus har de beste krystall-rullene på markedet og det er også derfor de alltid kommer best ut i anmeldelser!

Turmalin massasje-rulle er perfekt å bruke både hjemme og for behandlere for å forbedre hudens tekstur, farge og glød.

Det beste med denne rullen er at du ikke trenger å dra til salongen hver gang du føler huden trenger litt oppfriskning. Noe som sparer deg for både tid og penger.

Turmalin rullens egenskaper:

  • Drenerer ut giftstoffer – Opphopning av giftstoffer under huden kan over tid påvirke den generelle hudhelsen. Turmalin massasje rulle gir deg en rask lymfedrenasje mens den fjerner toksiner, reduserer pløsen hud og øker microsirkulasjonen. Microsirkulasjon er ekstremt viktig for å få tilbake den naturlige gløden.
  • Reduserer hudens aldringstegn – Mens tiden går, kommer alderstegn som rynker, sirkler under øynene, fine linjer osv. Du kan nå bruke massasjerullen for å systematisk redusere alderstegn mens du forbedrer hudens elastisitet.
  • Trygg å bruke – Autentisk Turmalin av premium kvalitet er brukt for å utforme denne ansiktsrullen. Den har ikke undergått noen som helst kjemisk behandling og den inneholder heller ingen kunstige komponenter. Derfor har krystallen i denne rullen beholdt alle sine naturlige egenskaper. Den er testet som sikker for alle hudtyper.
  • Gir en fastere og friskere hud - Ansiktsrullen stimulerer blodsirkulasjonen noe som igjen vil gi friskt næringsrikt blod til cellene slik at de får den optimale næringen. Forbedrer sliten hud og alderstegn samt sirkler under øynene.
  • Gammel spirituell bruk! – Viste du at turmalin krystallen alltid har blitt sett på for dens åndelige beskyttelse. Det ble trodd at nærkontakt med krystallen hjalp personen å gjennopprette sin åndelighet og holde seg jordet til jordens energi.
  • Flott Gave – Alle setter pris på gaven av sunn og vakker hud. Perfekt til den som trenger en lett skjønnhetsbehandling. Turmalin ansiktsrulle kommer i en vakker eske med natursilke på innsiden, noe som gjør den til en fantastisk gave.

Historien til Turmalin (Tourmaline )

Historisk sett trodde man at svart Tourmaline skyver fra seg negativ energi og virket beskyttende. Den ble derfor blant annet brukt av personer som ønsket å jorde seg selv i hverdagen da de trodde den turmaline hadde en magnetiske egenskap som ville flytte på stagnert energi.

Hodet til rullen kan tas av for enkel rengjøring. Den kommer med detaljert bruksanvisning slik at du vet hvordan du best bruker rullen for å få den beste effekten.

Related products

20 %
White Lotus Jade Roller White Lotus Jade Roller
White Lotus Jade Roller

kr 399,20* kr 499,00* (20% rabatt!)
White Lotus Turmalin Gua Sha White Lotus Turmalin Gua Sha
20 %
White Lotus Organic Anti Aging serum
White Lotus Organic Anti Aging serum

kr 359,20* kr 449,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus organic Green tea oil 50ml White Lotus organic Green tea oil 50ml
White Lotus organic Green tea oil 50ml

kr 479,20* kr 599,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Rosenkvarts Rulle Medium White Lotus Rosenkvarts Rulle Medium
White Lotus Rosenkvarts Rulle Medium

kr 399,20* kr 499,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Rosenkvarts Rulle White Lotus Rosenkvarts Rulle
White Lotus Rosenkvarts Rulle

kr 479,20* kr 599,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Rosenkvarts Rulle Liten White Lotus Rosenkvarts Rulle Liten
White Lotus Rosenkvarts Rulle Liten

kr 319,20* kr 399,00* (20% rabatt!)