Kampanje

White Lotus Kinesisk Ansikts-kopp

Kopping ble kjent via kjente skuespillere som Gwyneth Paltrow og idrettsutøvere som Michael Phelps. Om det er ansiktet eller kroppen, kopping gjør en fantastisk jobb med å forbedre huden og å forbedre aldringstegn som slapp hud.Kopping er en anti-aging behandling som også renser huden i dybden.


Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 169,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Ny Kinesisk ansiktskopp fra White Lotus!

Ansikts-kopping dyprenser huden ved å suge til seg urenheter, sminke og smuss. Øker sirkulasjonen og drenerer manuelt veskeansamling i ansiktet. Ansikts-kopping har en unik anti-aging effekt da det stimulerer fibroblastcellene til å produsere kollagen og elastin ved å forsiktig dra i dem. Huden din vil få en ny glød. Kun to minutter med koppingmassasje tilsvarer 15 minutters manuell massasje. Behandlingen er også veldig god for poser under øynene. Bruk den med ansiktsrensen din eller dermaspa`s ferske økologiske arganolje for å få en god glid på koppen. Kopping vil også doble effekten av ansiktsproduktene du tar på etterpå.

Dette er en kopp av god kvalitet, både for nybegynnere og for de som er vandt til kopping. Vakuum trykket er alt fra lett til hardt, du regulerer dette selv ved hvor hardt du trykker på koppen .
Denne koppen er litt mindre så den brukes i ansiktet og på halsen. Kopping massasje er brukt i over 1000år i kina. Det glatter ikke bare ut huden men det forbedrer hudtonen og hudens tekstur, det er derfor det er en populær skjønnhetsbehandling også den dag i dag.
Koppen er laget i høykvalitets silikon, massasjekoppene er ideelle for hjemmebruk. Klem inn koppen og plasser den på huden. Dette vil automatisk lage et vakum ved at luften suges ut.
Silikonkoppene vil ikke bare bryte ned stramt bindevev som er et tegn på aldring det vil også booste sirkulasjonen, noe som gir huden et mer ungdommelig utseende. Renser huden og gir en jevnere og friskere hud.
Instruksjoner medfølger – Du trenger ikke bruke tid på å finne ut hvordan koppene brukes da det følger med en detaljert bruksanvisning. Koppen er 3,5 cm i diameter.Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Kinesisk Ansikts-kopp
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering