Arganolje Økologisk (Fersk)

kr 169,00*

% kr 239,00* (29.29% rabatt!)
Produktinformasjon "Arganolje Økologisk (Fersk)"
DermaSpa sin egen Arganolje er Norges ferskeste og i tillegg er den økologisk sertifisert og kaldpresset. Premium kvalitet i en hendig pipette-flaske med brunt glass som beskytter oljens holdbarhet. Oljen er brukt verden over i eksklusiv hud, hår og kroppspleie men her får du den i sin opprinnelige ferske form.

Arganolje er kalt flytende gull og er høyt priset verden rundt for sine unike egenskaper. Arganolje tilfører huden antioksidanter, vitamin E, esensielle fettsyrer, karotener, squalen og fenoler som vil fører til at huden kommer i balanse. Huden blir sunn, frisk, spenstig, sterk og smidig. Oljen har anti aging egenskaper og kombinert med Barbary Fig Seed Oil vil den kunne erstatte din vanlige anti-rynke krem. Arganolje beskytter mot frie radikaler og inneholder vitamin E og antioksidanter som vil friske opp og virke opstrammende mens den beskytter hud og hår. Den er veldig god å bruke på tørr hud og eksem hud vil ha den positive innvirkningen på huden i at den får huden tilbake den oprinnelige tilstand.

Ved kjøp av oljen så støtter du også et flott prosjekt da vi planter et tre i et utviklingsland for hver olje vi selger!

Kommer i en mørk glassflaske som beskytter oljen fra solen, slik at oljen holder seg lengre. Fordi oljen er selvkonserverende inneholder den ingen konserveringsmidler.

Bruk: Den kan brukes over alt men kun små mengder er nødvendig. Ta noen dråper som du varmer opp i handflatene før du påfører hud eller hår.

Ingredienser:
100% Arganolje (økologisk jomfruolje)
Oljen har en mild planteduft.
50ml

Related products

Ansikts-kopp Ansikts-kopp
Ansikts-kopp

kr 149,00*
7.52 %
Sett for kopping Sett for kopping
Sett for kopping

kr 369,00* kr 399,00*