Arganolje Økologisk (Fersk)

DermaSpa sin egen Arganolje er Norges ferskeste og i tillegg er den økologisk sertifisert og kaldpresset. Premium kvalitet i en hendig pipette-flaske med brunt glass som beskytter oljens holdbarhet.
  • Fersk, kaldpresset og økologisk
  • Premium kvalitet
  • Til ansikt, kropp og hår
  • Beskytter mot frie radikaler
  • Frisker opp huden og virker opstrammende

Frakt kun kr 39 - Gratis på ordre over 500

Åpent kjøp i 30 dager
Norsk nettbutikk med lager i Norge
Rask levering (1-3 dager)
Vi planter et tre for hvert solgte produkt
Produktinformasjon "Arganolje Økologisk (Fersk)"
DermaSpa sin egen Arganolje er Norges ferskeste og i tillegg er den økologisk sertifisert og kaldpresset. Premium kvalitet i en hendig pipette-flaske med brunt glass som beskytter oljens holdbarhet. Oljen er brukt verden over i eksklusiv hud, hår og kroppspleie men her får du den i sin opprinnelige ferske form.

Arganolje er kalt flytende gull og er høyt priset verden rundt for sine unike egenskaper. Arganolje tilfører huden antioksidanter, vitamin E, esensielle fettsyrer, karotener, squalen og fenoler som vil fører til at huden kommer i balanse. Huden blir sunn, frisk, spenstig, sterk og smidig. Oljen har anti aging egenskaper og kombinert med Barbary Fig Seed Oil vil den kunne erstatte din vanlige anti-rynke krem. Arganolje beskytter mot frie radikaler og inneholder vitamin E og antioksidanter som vil friske opp og virke opstrammende mens den beskytter hud og hår. Den er veldig god å bruke på tørr hud og eksem hud vil ha den positive innvirkningen på huden i at den får huden tilbake den oprinnelige tilstand.

Ved kjøp av oljen så støtter du også et flott prosjekt da vi planter et tre i et utviklingsland for hver olje vi selger!

Kommer i en mørk glassflaske som beskytter oljen fra solen, slik at oljen holder seg lengre. Fordi oljen er selvkonserverende inneholder den ingen konserveringsmidler.

Bruk: Den kan brukes over alt men kun små mengder er nødvendig. Ta noen dråper som du varmer opp i handflatene før du påfører hud eller hår.

Ingredienser:
100% Arganolje (økologisk jomfruolje)
Oljen har en mild planteduft.
50ml

4 av 4 vurderinger

4.75 ut av 5 stjerner


75%

25%

0%

0%

0%


Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.

Fantastisk

Veldig bra

Bra

Greit

Ikke bra

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.

April 1, 2024 14:19

Supert produkt!

Veldig bra produkt for gravide, har brukt denne oljen på kroppen under hele graviditeten! Mild og god lukt, og oljen trekker fint inn i huden. Hjulpet masse med kløe og tørr hud, og ikke fått noen strekkmerker under graviditeten.

January 12, 2021 14:32

Veldig god for tørr hud.

Helt nydelig, gir god fukt og virker veldig pleiende. Denne er mye bedre enn alle andre arganoljer jeg har prøvd. Den trekker godt inn,bruker den i ansiktet og på hendene men også i tuppene av håret. Denne anbefales.

May 4, 2020 14:32

Beste oljan før min ackne hud

Den här oljan är så bra , jag har kunn användt den för mitt ansikte och kunn på kvellen . Min hy har blivit bedre och speciellt min ackne och porer. Helt supert =)

May 14, 2019 14:32

Beste arganoljen jeg har prøvd!!

Beste arganoljen jeg har prøvd! Kjempefornøyd

Related products

Ansikts-kopp Ansikts-kopp
Ansikts-kopp

kr 159,00
Argan og Barbary kombo Argan og Barbary kombo
Rasul Leire Rasul Leire
Rasul Leire

kr 199,00
Sett for kopping Sett for kopping