På grunn av sykdom er vi ikke tilgjengelig på kundeservice i dag. Bestillinger vil bli sendt ut så snart vi er tilbake.

Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Anti-aging

Resultater på rynker og fine linjer i ansiktet etter behandling med dermaroller.


Resultater på rynker og ujevn hud / store porer etter behandling med dermaroller.

CIT Roller (0.75 mm, 1mm)

Strammer opp huden, reduserer arr, stimulerer hudens kollagen, reduserer fine linjer og dypere rynker.
Fornyer huden og gir huden ungdommelig glød.
Alle som kjøper rulle får med 5 ml rensespray gratis! Kjøper du både rulle og serum vil du få 10 ml rensespray.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 399,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dette er en dermarulle med et vakkert design og 192 sylskarpe nåler i titanium som holder en medisinsk standard.

CIT roller er CE godkjent og holder medisinsk standard slik at du kan være trygg på at den er 100% steril. CIT roller er det samme som og kalles også for dermaroller, dermarulle, skin roller og microneedle roller. Dermaspa er den eneste på markedet som selger produkter som brukes i profesjonelle klinikkbehandlinger med dermaroller.

En CIT roller på 0.75mm gir en intensiv anti aging behandling til ansiktet. forskining viser at man må mellom 0.4mm og 0.6mm ned i huden for å best stimulere kollagen. Så 0.75 mm rulle gir derfor svært god effekt på huden. En 0.75 mm er fantastisk til a behandle fine linjer, rynker og virker oppstrammende på huden.

En CIT roller på 1mm er den beste nål lengden til behandling av arr, acne-arr og dypere rynker. Vi anbefaler å kun bruke denne nål-lengden lokalt på områder som trenger ekstra oppmerksomhet da behandlingen er veldig intensiv. Kan fint kombineres med 0.5 mm for å behandle hele ansiktet.

En CIT roller behandling stimulere hudens kollagen opp til 1000% etter en eneste behandling. Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med et økologisk serum fra White lotus. Husk at hudens kollagen er på det når et toppnivå rundt 9 dager etter en behandling så det er lurt å la huden få en pause for å komme seg. Hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en dermarulle behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen.

CIT Roller på 0.75 mm dermarulle behandler: Intensiv anti aging. Fine linjer, rynker, store porer, pigmentflekker. Virker oppstramende på huden og stimulerer kollagen produksjonen. For best resultat kombineres rulle med White Lotus Anti-Aging serum som inneholder kollagenstimulerende ingredienser.

CIT Roller på 1mm behandler: Arr fra acne eller andre type overfladiske arr samt dypere rynker. Kombineres med White Lotus scar-serum eller anti aging serum for best resultat.

Dermarullen kommer med et etui for oppbevaring i mellom behandlingene.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.En video der Anthony Kingston fra White Lotus snakker om nål-lengder:
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: CIT Roller (0.75 mm, 1mm)
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering