Dermarulling, dermarolling, micro needling, eller micronålbehandling er alle den samme behandlingen. Behandlingen har økende popularitet også her til lands. I USA er behandlingen for lengst blitt den mest populære behandlingen for hudfornyelse både i salong og som hjemmebehandling. Behandlingen stimulerer kollagenet i huden og vil få huden til å se strammere, sunnere og friskere ut. Hudens overflate vil få et friskere og penere utseende.

Jennifer Aniston har avslørt at dermarolling er hemmeligheten bak hennes ungdommelige hud.

Hos oss får du kjøpt dermarullere av den beste kvaliteten, de er CE godkjent og holder medisinsk standard samt nåler i kirurgisk stål.

Har du noen spørsmål? Spør oss i chatten!

Filtrer
White Lotus Allergivennlig Dermaroller 1 mm White Lotus Allergivennlig Dermaroller 1 mm
White Lotus Allergivennlig Dermaroller 1 mm
Ny dermaroller fra microneedle-spesialisten White Lotus, innovativt utviklet i bio-polymer. Dette er premium rullen på markedet og har den beste nålkvaliteten og er overlegen alle andre ruller på markedet. Det som er annerledes med denne er at den er helt metallfri så den er perfekt for de som er allergisk mot nikkel eller andre metaller. Rullen er helstøpt og nålene er utformet på en slik måte som tillater at rullen har flere nåler enn det som en vanlig rulle kan ha, den har 180 nåler noe som gir en ekstra god stimulering til huden. Du vil også kjenne mindre til behandlingen når du bruker denne rullen, da den føles mer skånsom på huden. Rullen har full CE, er sterilisert med maskin og leveres i en forseglet forpakning. Er du skeptisk til anti-aging behandlingene på markedet? Ønsker du å få få tilbake huden du en gang hadde? Vi har den ideelle løsningen for deg - en medisinsk dermaroller som bruker biokompatibel polymer mikronåler som gir deg en anti-aging effekt og som reduserer dem drastisk. White Lotus Bio-polymier dermaroller er/har: Beskyttende etui - Dermarolleren er i et separat plastikk-etui som beskytter mikronålene på rullens hode, dette forsikrer at de holder seg skarpe og effektive. Alle nålene er maskin-steriliserte, sikkerhets testet og siden lagt i en forseglet forpakning. Stor Effekt – Ved regelmessig bruk vil denne behandlingen produsere og øke opptil 1,000% i hudens naturlige kollagen samt øke absorberingen av produktene du tar på huden opptil Naturlig Tilnærming - White Lotus har inspirert til en mer naturlig tilnærming til mikroneedling i mer enn 10 år. Denne behandlingen bruker ingen skadelige eller giftige kjemikalier som kan skade huden. Ingen uønsket effekt - Dette metallfrie og nikkelfrie dermaroller systemet - Gir en sikker og trygg behandling. Selv om du har metall-allergi så kan du bruke denne dermarolleren siden det ikke blir noen bivirkninger senere. Helstøpt - Mikronålene er holdt på plass av helstøpt biokompatibelt polymer så det er ingen sjans for at de faller ut. Effektiv - Skarpe nåler av høyeste kvalitet vil sikre resultater. 1.0 mm er den lengste nål-lengden som det er anbefalt at man kan bruke i ansiktet. Den er vil gi en intensiv anti-aging effekt og effektivt øke kollagen-produksjonen. Det er også den beste nål-lengden for slapp hud, dypere rynker, arr og akne-arr. . Sikker - Garantert steril og har utfylt alle CE krav, er sterilisert av maskiner og leveres i en forseglet forpakning. Holdbar - Høykvalitets rulle som varer 1 år i motsetning til ruller av lavere kvalitet. En 1 mm behandler Markerte arr Akne- arr Rynker og dypere rynker Tynn hud Slapp hud Ujevn hudtone Forstørrede porer Grunne arr Prøv White Lotus Bio-polymier dermaroller, du vil ikke gå tilbake til billigere ruller!

kr 749,00
White Lotus Rosenkvarts Krystall kit White Lotus Rosenkvarts Krystall kit
White Lotus Rosenkvarts Krystall kit
White Lotus rosenkvarts krystall kit inneholder alt du trenger for å gi deg selv The Rose Crystal facial fra White Lotus hjemme. Rosenkvarts er stenen for evig ubetinget kjærlighet. Rosenkvarts har gjennom historien vært et symbol på kjørlighet og helbredelse, og er ikke overaskende også forbundet med hjertechakra. Rosenkvarts med sin delikate og duse rosatone overskrider tiden med sine eldgamle symbolikk av kjærlighet, tiltrekningskraft  og hjertet. I historien refereres det til egyptisk kultur ved at egypterne brukte krystallen til å lage ansiktsmasket til sart og betent hud. Gresk mytologi forteller om Afrodite som gir den rosa fargen til krystallen ved å bruke en dråpe av blodet hennes. I gamle kina har også rosenkvarts en lang tradisjon. I likhet med Jade så brukes rosenkvarts  for å behandle fet og akne utsatt hud. Derfor er rosenkvarts også den perfekte krystallen for både ung og moden hud, da den både renser og tilfører glød til sliten hud. Vi mener at disse krystallene som det tar millioner av år for jorden å skape bør verdsettes for de unike kreasjonene de er, og vi mener krystallene skal tjene deg og din hud gjennom hele livet. Alle krystall rullene og gua sha i gamle kina kom i vakre bokser foret i silke derfor har white lotus vidreført denne tradisjonen for å bevare og beskytte disse verdifulle krystallene.  White LOTUS Rosenkvarts Krystall KIT INNEHOLDER:White Lotus Activated Crystal SerumWhite Lotus Dobbel Rosenkvarts rollerWhite Lotus Anti aging serumWhite Lotus Rosenkvarts Gua ShaFull bruksanvisning i hvordan bruke produkteneBruksanvisningen forklarer i detalj hvordan og når du skal bruke produktene for det beste resultat.Krystallene er White Lotus crystal serum er laget med ekte finkvernet krystall og er en metode unikt brukt av white lotus. Krystallene inneholder naturens kraft og vil dramatisk øke hudens mikrosirkulasjon. .Dette er kombinert med White Lotus Anti Aging serum (organic green tea facial oil)  som er 100% økologisk og inneholder naturlige adaptogenske urter  for å forbedre hudtonen. Den gjør at du får god glid når du behandler med Gua Sha.Om WHITE LOTUS“Vi gjør en enkel ting, vi dekoder urgamle skjønnhets hemmligheter fra den fjerne østen for å lage tidløse skjønhetsritualer for den moderne tid.White Lotus har eksistert i over 20 år og er grunnlagt av akupunktører som gir deg en kvalitetssikring  i utdanningen og i  skjønnhetsproduktene. White Lotus er eksperter på skjønnhetsredskaper i krystall og er forpliktet og den eneste på markedet som benytter den urgamle og historiske  utskjæringsteknikken i utvinningen av krystallen i krystallrullene og gua shaen.  

kr 1 899,00
White Lotus Turmalin Rulle White Lotus Turmalin Rulle
White Lotus Turmalin Rulle
White Lotus Turmalin rulle er handskåret og laget av toppkvalitets smykkestein, hodestykket er i messing og rullen kan tas av for rengjøring, noe som lar deg opprettholde hygienen på en lett måte. Steinen er handformet uten bruk av skadelige kjemikalier som er uønsket, for å opprettholde kvaliteten. De fleste andre steinruller på markedet bruker andre- og tredje-grads stein i sine ruller som i tillegg er behandlet med skadelige kjemikalier som kan skade steinen og er heller ikke optimalt for din hud. White Lotus har de beste krystall-rullene på markedet og det er også derfor de alltid kommer best ut i anmeldelser! Turmalin massasje-rulle er perfekt å bruke både hjemme og for behandlere for å forbedre hudens tekstur, farge og glød. Det beste med denne rullen er at du ikke trenger å dra til salongen hver gang du føler huden trenger litt oppfriskning. Noe som sparer deg for både tid og penger. Turmalin rullens egenskaper: Drenerer ut giftstoffer – Opphopning av giftstoffer under huden kan over tid påvirke den generelle hudhelsen. Turmalin massasje rulle gir deg en rask lymfedrenasje mens den fjerner toksiner, reduserer pløsen hud og øker microsirkulasjonen. Microsirkulasjon er ekstremt viktig for å få tilbake den naturlige gløden. Reduserer hudens aldringstegn – Mens tiden går, kommer alderstegn som rynker, sirkler under øynene, fine linjer osv. Du kan nå bruke massasjerullen for å systematisk redusere alderstegn mens du forbedrer hudens elastisitet. Trygg å bruke – Autentisk Turmalin av premium kvalitet er brukt for å utforme denne ansiktsrullen. Den har ikke undergått noen som helst kjemisk behandling og den inneholder heller ingen kunstige komponenter. Derfor har krystallen i denne rullen beholdt alle sine naturlige egenskaper. Den er testet som sikker for alle hudtyper. Gir en fastere og friskere hud - Ansiktsrullen stimulerer blodsirkulasjonen noe som igjen vil gi friskt næringsrikt blod til cellene slik at de får den optimale næringen. Forbedrer sliten hud og alderstegn samt sirkler under øynene. Gammel spirituell bruk! – Viste du at turmalin krystallen alltid har blitt sett på for dens åndelige beskyttelse. Det ble trodd at nærkontakt med krystallen hjalp personen å gjennopprette sin åndelighet og holde seg jordet til jordens energi. Flott Gave – Alle setter pris på gaven av sunn og vakker hud. Perfekt til den som trenger en lett skjønnhetsbehandling. Turmalin ansiktsrulle kommer i en vakker eske med natursilke på innsiden, noe som gjør den til en fantastisk gave. Historien til Turmalin (Tourmaline ) Historisk sett trodde man at svart Tourmaline skyver fra seg negativ energi og virket beskyttende. Den ble derfor blant annet brukt av personer som ønsket å jorde seg selv i hverdagen da de trodde den turmaline hadde en magnetiske egenskap som ville flytte på stagnert energi. Hodet til rullen kan tas av for enkel rengjøring. Den kommer med detaljert bruksanvisning slik at du vet hvordan du best bruker rullen for å få den beste effekten.

kr 599,00
White Lotus Jade Roller Intensiv White Lotus Jade Roller Intensiv
White Lotus Jade Roller Intensiv
White Lotus Jade Roller Intensiv er en premium kvalitets jade roller tilgjengelig på markedet i dag. Den kommer alltid best ut i jade roller anmeldelser. Denne jaderullen har en ruglete overflate for en mer intensiv stimulering til huden. Jaderoller intensiv massasje-rulle er perfekt å bruke både hjemme og for behandlere for å forbedre hudens tekstur, farge og glød. De fleste andre jaderuller på markedet bruker andre- og tredje-grads stein i sine ruller som i tillegg er behandlet med skadelige kjemikalier som kan skade steinen og er heller ikke optimalt for din hud. White Lotus har de beste Rosenkvarts- og Jade-rullene på markedet og det er også derfor de alltid kommer best ut i anmeldelser! Andre jaderollere på markedet har i tillegg til å være behandlet med skadelige kjemikalier et hull igjennom hele hodet på rullen og med en påfølgende stålstang som går tvers igjennom, dette fører til opphopninger av bakterier noe som gjør de veldig uhygeniske. White Lotus jaderoller er handskåret og laget av toppkvalitets smykkestein, hodestykket er i messing og rullen kan tas av for rengjøring, noe som lar deg opprettholde hygienen på en lett måte. Steinen er handformet uten bruk av skadelige kjemikalier, for å opprettholde kvaliteten. White Lotus jaderoller er markedets beste jaderoller! Jaderoller intensiv massasje-rulle er perfekt å bruke både hjemme og for behandlere for å forbedre hudens tekstur, farge og glød. Det beste med denne rullen er at du ikke trenger å dra til salongen hver gang du føler huden trenger litt oppfriskning. Noe som sparer deg for både tid og penger. Jade ansiktsrulle har blitt brukt i Østen i tusener av år. De har blitt funnet i graver som er datert tilbake 1500 år og de var en del av skjønnhetsbehandlingen til enhver mektig kvinne i det gamle Kina. Jaderoller brukes alltid i White Lotus sine dermaroller klinikkbehandlinger, som en luksuriøs massasje med lymfedrenasje.. Veldig god å bruke etter dermaroller hjemmebehandling, da den kjølige steinen roer ned huden. De viktigste egenskapene til White Lotus Jade rullene er: Luksus: 100% Jade krystall føles avslappende mot huden. Effektiv: Jade rullen vil øke mikrosirkulasjonen i huden og øke lymfedrenasje. Den vil også gi jevnere hudtone. Kjølende: Den vil kjøle ned huden etter en dermarullebehandling og det vil føles fantastisk. Kvalitet: The White Lotus jade roller er handskåret av lysfarget jade, som regnes som langt mer verdifullt i Asia. Brakettene er forsterket slik at de ikke vil ødelegges i årenes løp. Den leveres i egen silkeforet boks siden dette var den tradisjonelle friksjonsløse måten å lagre jade på og det forbedrer utseendet til jade rullen. White Lotus Jade Roller kan forbedre: Sirkulasjonen i ansiktet Hevelser Misfarging, gir jevnere hudtone Lindrer varm og betent hud Som alle White Lotus produkter så er den av høyeste kvalitet tilgjengelig. Håndlaget fra lys høykvalitets jade og leveres i en flott eksklusiv silkeforet eske. Nyt flere år med avslappende, luksuriøse behandlinger med en White Lotus Jade Roller, kjøp din i dag. Du kjøper ikke bare en luksuriøs hjemmebehandling, du kjøper et lite stykke historie.

kr 499,00
White Lotus Akupressur Pute White Lotus Akupressur Pute
White Lotus Akupressur Pute
Denne kommer fra White Lotus og er laget på samme måte som som matten deres som vant Best Acupressure Mat i den prestisjefylte Vergleich products Awards i Tyskland 2016 og i 2017! https://www.vergleich.org/akupressurmatte/ Denne prisutdelingen er godt kjent i Tyskland og er ansett som en korrekt guide til de beste produktene tilgjengelig. Mattene er vurdert etter blant annet matrialenes kvalitet, design, plastik piggene og kundeservice etter kjøpet. EUROMAT er en akupressur-pute av høyeste kvalitet laget av de anerkjente anti-aging akupunktørene White Lotus Anti Aging. Konseptet bak akupressurmatter har utspring fra det gamle Kina og India. Det ble utviklet og grundig studert i Russland på 1970-tallet. EUROMAT kan bli brukt til å hjelpe: Lavt energinivå Dårlig søvn Stress Muskel spenninger, verk og smerte Rygg- og nakkeproblemer Euromat er den første akupressur-puten som er fullstendig utformet og håndlaget i Europa fra europeiske materialer for europeiske kunder. Om White Lotus Ekspertrådgiver i dermarolling til Storbritannias største skjønnhets-organisasjon. Produktene er utviklet av forfatteren bak den internasjonale bestselgeren ‘Holistic Microneedling’. Unike teknikker som gjentatte ganger er demonstrert på nasjonal TV i Storbritannia og Australia. For å møte kravene i det europeiske markedet er Euromat - Større - Tilpasset den større europeiske fysikken. Sikrere - Matgradert plast brukes til piggene istedenfor billigere ABS plast. Alle fargestoffer som brukes er ikke allergifremkallende. Det er heller ikke brukt potensielt giftig lim til å feste piggene til bomullen. Komfortabel - Den eneste akupressur puten som er laget i minneskum som former seg etter din individuelle nakke og hode. Praktisk - Den unike borrelåsen gjør at matten kan brukes på knær og andre steder på kroppen og den gjør også lagringen av matten enklere. Etisk - Alle materialer som brukes i akupressur-matten er hentet i EU og bomull og skum er OEKO-TEX® sertifisert. EUROMAT leveres med full bruksanvisning og kan enkelt og trygt rengjøres med White Lotus unike anti-bakterielle spray. Størrelse: 28 cm x 24 cm. Den har hele 1944 pigger som er laget i matgradert plast. Både bomullen og skummet i matten er OEKO-TEX® sertifisert.

kr 799,00
White Lotus Silkeputetrekk  Marineblå White Lotus Silkeputetrekk  Marineblå
White Lotus Silkeputetrekk Marineblå
Dette luksuriøse putetrekket i ren silke er essensielt for alle og enhver som ønsker å forebygge rynker når/mens de sover. Som ved alle White Lotus produkter er silken av ypperste kvalitet. Putetrekket er sydd i såkalt Oxford Style noe som tilsier at det brukes 30% mer silke enn ellers, dette gjør trekket mer holdbart samt mer luksuriøst. Også kjent som anti-rynke putetrekk da det har vært brukt siden antikken i østen. Silkeputetrekk vil trekke til seg fuktigheten fra huden om natten slik som bomull gjør. Dette betyr du ikke får mer rynker på den siden du sover mest på, når du våkner så vil huden din føles fantastisk og hydrert. Silkeputen er også ideell for de som sliter med hårtap siden det ikke er noen form for friksjon slik at håret ikke blir revet ut mens du sover. Dette betyr ingen flere hår på puten om morgenen. Nøkkelfunksjonen i White Lotus silkeputetrekk er: Kvalitet: 100% charmeuse mulberry silke i 19 mome overlegen kvalitet for en langvarig fornøyelse. Luksus: Rimelig luksus som du vil våkne til hver morgen med en god følelse. Allsidig: Den er nyttig både for anti aging og til hårtap og er nyttig både for kvinner og menn. Testet over tid: Brukt i tusener av år i Østen. Fuktighetsgivende: Våkn opp til en hydrert og fresh hud og uten noen nye rynker i ansiktet. • 100% mulberry silke (19 mome) 19 mome er det beste og det mest holdbare å bruke i putetrekk • Passer standard 75cm/50cm puter • Vaskes i maskin på ull/silkeprogram Dette silkeputetrekket er av ypperste kvalitet og vil vare i årevis. Kommer i to farger: En nydelig perlegrå farge eller flott dus hvitfarge.

kr 699,00
White Lotus Turmalin Rulle Dobbel White Lotus Turmalin Rulle Dobbel
White Lotus Turmalin Rulle Dobbel
White Lotus Turmalin rulle er handskåret og laget av toppkvalitets smykkestein, hodestykket er i messing og rullen kan tas av for rengjøring, noe som lar deg opprettholde hygienen på en lett måte. Steinen er handformet uten bruk av skadelige kjemikalier som er uønsket, for å opprettholde kvaliteten. De fleste andre steinruller på markedet bruker andre- og tredje-grads stein i sine ruller som i tillegg er behandlet med skadelige kjemikalier som kan skade steinen og er heller ikke optimalt for din hud. White Lotus har de beste krystall rullene på markedet og det er også derfor de alltid kommer best ut i anmeldelser! Turmalin massasje-rulle er perfekt å bruke både hjemme og for behandlere for å forbedre hudens tekstur, farge og glød. Det beste med denne rullen er at du ikke trenger å dra til salongen hver gang du føler huden trenger litt oppfriskning. Noe som sparer deg for både tid og penger. Turmalin rullens egenskaper: Drenerer ut giftstoffer – Opphopning av giftstoffer under huden kan over tid påvirke den generelle hudhelsen. Turmalin massasje rulle gir deg en rask lymfedrenasje mens den fjerner toksiner, reduserer pløsen hud og øker microsirkulasjonen. Microsirkulasjon er ekstremt viktig for å få tilbake den naturlige gløden. Reduserer hudens aldringstegn – Mens tiden går, kommer alderstegn som rynker, sirkler under øynene, fine linjer osv. Du kan nå bruke massasjerullen for å systematisk redusere alderstegn mens du forbedrer hudens elastisitet. Trygg å bruke – Autentisk Turmalin av premium kvalitet er brukt for å utforme denne ansiktsrullen. Den har ikke undergått noen som helst kjemisk behandling og den inneholder heller ingen kunstige komponenter. Derfor har krystallen i denne rullen beholdt alle sine naturlige egenskaper. Den er testet som sikker for alle hudtyper. Gir en fastere og friskere hud - Ansiktsrullen stimulerer blodsirkulasjonen noe som igjen vil gi friskt næringsrikt blod til cellene slik at de får den optimale næringen. Forbedrer sliten hud og alderstegn samt sirkler under øynene. Gammel spirituell bruk! – Viste du at turmalin krystallen alltid har blitt sett på for dens åndelige beskyttelse. Det ble trodd at nærkontakt med krystallen hjalp personen å gjennopprette sin åndelighet og holde seg jordet til jordens energi. Flott Gave – Alle setter pris på gaven av sunn og vakker hud. Perfekt til den som trenger en lett skjønnhetsbehandling. Turmalin ansiktsrulle kommer i en vakker eske med natursilke på innsiden, noe som gjør den til en fantastisk gave. Historien til Turmalin (Tourmaline ) Historisk sett trodde man at svart Tourmaline skyver fra seg negativ energi og virket beskyttende. Den ble derfor blant annet brukt av personer som ønsket å jorde seg selv i hverdagen da de trodde den turmaline hadde en magnetiske egenskap som ville flytte på stagnert energi. Hodet til rullen kan tas av for enkel rengjøring. Den kommer med detaljert bruksanvisning slik at du vet hvordan du best bruker rullen for å få den beste effekten.

kr 699,00
White Lotus Silkemaske Svart White Lotus Silkemaske Svart
White Lotus Silkemaske Svart
White Lotus luksuriøse anti aging silkemaske i ren silke. Når du skal legge deg, så kan du se fram til den myke elegante følelsen fra ren silke mot den delikate huden rundt øynene og på samme tid forebygge de uønskede rynkene rundt øynene. Denne holistiske øyemasken i silke er laget av 100% ren mulberry silke/19 momme som gjør den gjør den holdbar og i motsetning til andre stoff typer vil den stoppe at fukten flykter fra det delikate hudområdet rundt øynene. Dette vil resultere i et friskt, rynkefritt utseende hver morgen. Dette er den ideelle øyemasken for skjønnhetssøvnen. White Lotus anti aging silkemaske er: Kvalitet: 100% charmeuse mulberry silke i 19 mome overlegen kvalitet for en langvarig fornøyelse. Luksus: Rimelig luksus som du vil våkne til hver morgen med en god følelse. Allsidig: Myk og behagelig å ha på. Testet over tid: Silke er brukt i tusener av år i Østen for sine anti aging egenskaper. Fremmer melatoninproduksjonen: Silkemasken bidrar til å gi deg et våkent sinn og blikk fremmer produksjonen av søvnhormonet melatonin. Fuktighetsgivende: Våkn opp til en hydrert og fresh hud for masken holder fuktigheten inne i huden der den skal være. • Vaskes i maskin på ull/silkeprogram. Kommer i fire farger: En nydelig perlegrå farge eller flott klassisk svartfarge, en hvit og en marineblå. Alle er foret med sort bak slik at masken stenger ut alt lys uansett farge. Justerbart bånd bak.

kr 399,00