Sett for kopping

Norges mest solgte koppesett for en effektiv cellulittbehandling du kan gjøre hjemme. GRATIS kurs og veiledning som skyter fart på resultatene!
  • Effektiv på reduksjon av cellulitter
  • Strammere og glattere hud
  • Gratis kurs for raske resultater

Frakt kun kr 39 - Gratis på ordre over 500

Åpent kjøp i 30 dager
Norsk nettbutikk med lager i Norge
Rask levering (1-3 dager)
Vi planter et tre for hvert solgte produkt
Produktinformasjon "Sett for kopping"

Nå ny og forbedret for enda mer effektiv behandling!

Denne cellulittbehandlingen skaper en strøm av frisk oksygenholdig blod som er rik på naturlige næringsstoffer. Dette hjelper på å skille ut avfallstoffer og giftstoffer ut fra fettcellene, og bryter ned det ruglete cellulitt-utseendet og resulterer i en glatt stram hud. Utført regelmessig vil den økte sirkulasjonen skille ut avfall og etterlater vevet mykt, fleksibelt og sunt, slik at huden ser mer ungdommelig ut.

DermaSpa sitt koppesett er utrolig effektivt

DermaSpa sine massasjekopper er fantastiske, utrolig effektive og lette å bruke. Bruk dem daglig i 5-10 minutter på problemområdet og det vil over tid redusere cellulitter. Det er absolutt ingen grunn til dyre salongbehandlinger og kremer. Faktum er at absorberingen og effekten av cellulittkremer økes betraktelig med massasjekopper og viktigst av alt kan du behandle deg hjemme med denne naturlige cellulitt reduserende behandlingen. I dette settet får du tre kopper, en medium kopp som er god for overarmer, legger og mage. En hardere XL-kopp som tar større områder om gangen, og en kopp til ansiktet. Alt du trenger for å effektivt behandle hele kroppen hjemme. Du kan også bruke kroppskoppene i dusjen med dusjsåpe eller med olje, ansiktskoppen med din ansiktsrens eller en ansiktsolje. DermaSpa sine kopper er utviklet i silikon som i motsetning til glasskopper ikke vil skade huden da koppen vil gi etter om huden blir strukket for mye. Den nydelige lillafargen vil heller ikke bli misfarget slik som blanke kopper blir. Koppene er utrolig lette å bruke, trykk dem inn (hvor hardt du trykker dem inn avgjør trykket) og sett dem på huden og start å massere i sirkulære og sikk sakk bevegelser. Huden skal enten være smurt med olje eller du kan bruke dem i dusjen med såpe.


Kopping av kroppen

Kopping får opp sirkulasjonen, reduserer celulitter og væskeansamlinger i kroppen . Negativt trykk (vakuum) gjør at alle produktene (kremer o.l.) du bruker på huden vil penetrere dypere og derfor være mer effektive. Det stimulerer også fibroblast-cellene til å produsere naturlig kollagen og elastin som holder huden strammere og vakrere. En effektiv og billig celulittbehandling du kan gjøre hjemme. 5-10 minutter en til to ganger om dagen, du kan bruke koppen i dusjen eller med olje på tørr hud. Du regulerer selv trykket etter hvor hardt du trykker på koppen. Negativt trykk trenger dypt ned i huden, 5 minutter med kopping tilsvarer 30 minutter med manuell massasje.


Kopping av ansikt

Ansikts-kopping dyprenser huden ved å suge til seg urenheter, sminke og smuss. Øker sirkulasjonen og drenerer manuelt væskeansamling i ansiktet. Ansikts-kopping har en unik anti-aging effekt da det stimulerer fibroblast-cellene til å produsere kollagen og elastin ved å forsiktig dra i dem. Huden din vil få en ny glød. Kun to minutter med koppingmassasje tilsvarer 15 minutters manuell massasje. Behandlingen er også veldig god for poser under øynene. Bruk den med ansiktsrensen din for å få en god glid på koppen. Kopping vil også doble effekten av ansiktsproduktene du tar på etterpå. Ansiktskoppen er 3,5 cm i diameter, den lille kroppskoppen er 5 cm i diameter og XL koppen er 7 cm i diamenter. Dette settet gir deg alle størrelsene du trenger for å effektivt behandle fra topp til tå.


Reduser cellulitter med DermaSpa metoden

Vi har laget et gratis kurs for alle våre kunder som viser hvordan du benytter blant annet koppe-sett for å redusere cellulitter.

Meld deg på kurset her

4 av 4 vurderinger

5 ut av 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.

Fantastisk

Veldig bra

Bra

Greit

Ikke bra

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.

May 30, 2022 18:24

bruk av dermaspa koppesett til å løyse opp muskelknutar.

Bruker koppesettet Nybegynner og XL-kopp til vakummassasje av muskler av nakke ,rygg,korsrygg,armer,hender, sete oglår. Ved å trykke på koppen får eg godt sug som går djupt og løyser opp muskelknuter. Eg har kjøpt ganske mange sett som eg har gitt vekk og anbefalt dermaspa sine kopper til fleire. Bruker de i all hovesak til sjølvbehandling ,men og min nermaste famile med stive nakker og skuldre

May 29, 2020 18:24

Veldig fornøyd med disse

Fantastisk sett med massasjekopper. Jeg er veldig fornøyd med disse koppene som har gitt meg fantastiske resultater. Jeg har brukt dem i noen mnd nå og huden min har blitt mye fastere og finere. Supert å få resultater du kan se og føle på.

April 24, 2019 18:24

Ja, det virker!

Jeg bare elsker disse koppene, og effekten kom veldig raskt hos meg. Har de i dusjen og jeg passer på å sette av litt tid hver dag til å koppe meg. De holder seg på huden og de gir veldig godt trykk, trykket er også lett å regulere. I starten hadde jeg veldig svakt trykk men nå når jeg har koppet en stund så har jeg ganske mye. Elsker effekten og jeg er så glad for at jeg fant denne utrolige behandlingen. Har rett og slett ikke råd til å gå på hudpleiesalong for tiden, så dette er helt supert. Kjempefornøyd!

November 12, 2018 18:24

Super kvalitet!

Kopp i vei, dette settet gjør susen på blodsirkulasjonen. Jeg pleier å smøre meg med kokusnøttolje og gå over lår og bak. Det er helt utrolig hvordan det løsner opp i spenninger som sitter i vev og muskulatur. Anbefales.