På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.
-25.13%

Rasul Leire

Rasul Leire er mineralrik og vil pleie huden og gi ansiktet en forfriskende glød. Rasul Leire er ikke uten grunn brukt på de mest eksklusive spa og velværesenterne i verden

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 199,00

Tilbud kr 149,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Ekte marokkansk Rasul Leire vil rense huden og gi den en detox uten å tørke den ut. Rasul Leire er mineralrik og vil pleie huden og gi ansiktet en forfriskende glød. Rasul Leire er ikke uten grunn brukt på de mest eksklusive spa og velværesentrene verden over. Her kan du ta med deg spabehandlingen hjem og oppleve de fantastiske egenskapene rasul gir din hud og ditt hår.

Tips: Når du mikser vår unike leire med Dermaspa Rosevann, skapes det en negativ ladning som bokstavelig talt «drar» slagstoffer ut fra huden din. Dette etterlater en klarere, mykere og sunnere hud. Vår leire (og vårt rosevann) er utvunnet med de beste teknikker for å forsikre deg best mulig resultat for din hud. Du kan være trygg på at våre produkter er trygge og rene.

Rasul Leire er god på både fet hud og sensitive hudtyper. Den er også vegansk og 100% naturlig og økologisk. INGEN parabener og ikke testet på dyr!

Dette glasset med Dermaspa Rasul Leire inneholder 100% autentisk marokkansk rasul finmalt leirepulver. Den er av premium kvalitet og økologisk utvunnet, nøye utvalgt fra den mineralrike urleiren som er funnet dypt inni de fruktbare Atlasfjellene. Leiren har høyt innhold av silika, magnesium, kalium og kalsium. Har en fantastisk effekt på hud og hår. Rasul Leire kan også brukes på kroppen.

Produktet støtter det lokale berbersamfunnet (marokkansk urfolk) i Marokko. Dermaspa planter også et tre i et utviklingsland for hvert solgte produkt i nettbutikken.

Bruk: Miks Rasul Leire med varmt vann til du oppnår en myk konsistens. Påfør rikelig med leire på ønsket område og la det virke i 5-10 minutter. Rasul Leire kan bli brukt til å rense, nære og revitalisere ansikt, kropp og hår. Tilsett Dermaspa Rosevann for en naturlig detoxende ansiktsmaske og påfør deretter Dermaspa Barbary Fig seed oil eller Arganolje.

Innhold: 100% ren og autentisk rasul leire (Rhassoul/Ghassoul clay) 200 g
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Rasul Leire
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering