På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.
-21.58%

Konjac Svamp Økologisk

Markedets eneste sertifiserte økologiske Konjac Svamp. Dette er en ekte Konjac svamp som er laget på Jeju-øya i Sør-Korea av verdens beste Konjac-produsenter.

Konjac-svampen har lenge vært Østens hemmelighet og er kjent for å gi en flott vakker hud.

Gir vakker hud med sunn glød.

100% økologisk med unik skrubbside.

GRATIS FRAKT

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 139,00

Tilbud kr 109,00

 • Levering innen 1-2 dager
 • Kundeservice på chat og telefon
 • Betal trygt med kort og Klarna
 • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dermaspa Konjac-svamp er av førsteklasses kvalitet, dette er en en ekte Konjac-svamp produsert i Sør-Korea på den nydelige Jeju-øya av verdens beste Konjac-produsenter. Det er her hele eventyret startet, det er derfor denne svampen går for å være den orginale Konjac-svampen og ikke kan sammenlignes med billige kopier som ikke er i nærheten av å kunne levere de samme resultatene. Konjac-svamp har lenge vært kjent for sine hudforbedrende egenskaper, den er mineral- og antioksidant-rik og vil stimulere til cellefornyelse samt hjelpe deg å holde huden din frisk og sunn.

Vår Konjac-Svamp har to funksjoner da den på den ene siden har den klassiske konjac svampen mens den andre siden er utstyrt med en unik skrubbside som gir den en ekstra hudforbedrende funksjon.

Vår konjac svamp er tilsatt 100% naturlig grønn te, grønn te som har vært brukt kosmetisk i flere århundre i østen for å gi en yngre og mer strålende hud da den regenererer hudcellene og stimulerer kollagenproduksjonen. Grønn te er perfekt til tørr, moden og solskadet hud såfremst som fet betent aknehud. Grønn te er fra naturens side full av antioksidanter og beskytter derfor mot fri redikaler. Det har en positiv effekt på kollagenfibrene som bevarer hudens elastisitet og fasthet og har i tillegg en beroligende effekt på inflamasjon i sår hud eller hud som har blitt overeksponert for solens skadelige stråler.

Ved bruk av konjac-svamp vil du stimulere cellefornyelse, det er en unik kombinasjon til dermaroller. Den vil redusere tørr og ru hud og vil hjelpe hudpleien å trekke bedre inn i huden. Perfekt å bruke for å rense huden før dermaroller behandlingen da den er helt økologisk og inneholder ingen skadelige stoffer. Om du har brukt svampen før så anbefales det å ha svampen i kokende vann i noen minutter som å desinfisere den.

Konjac Svamp er en unik måte å friske opp huden daglig:
 • Eksfolierer uten å irritere, gir en sunn og frisk glød
 • Renser huden i dybden på en skånsom måte
 • Hjelper hudpleien å synke bedre inn i huden
 • Rik på mineraler og antioksidanter
 • Hjelper uren hud ved å rense bort bakteriene
 • Ansiktsrens er valgfritt da du kan rense med svampen alene
 • Unik skrubside for ekstra god eksfoliering
Svampen er 100% økologisk, naturlig og fullstendig nedbrytbar. Den er laget av roten til Konjac-treet (Kennyaku).
Dette er en ekte Konjac svamp i motsetning til alle kopiene av dårlig kvalitet som ikke gir de samme resultatene
Svampen kan brukes daglig. Skrubbsiden kan brukes 1-2 ganger i uken. Bær byttes hver 2-3 måned. Svampen kan desinfiseres ved koking.

Ingredienser: 100% økologisk Konjac tilsatt grønn te. Skrubbside: 100% naturlig cellulose- INGEN parabener, fargestoffer eller kunstige tilsettninger. Produktet er sertifisert vegansk av PETA og er derfor også selvfølgelig IKKE testet på dyr.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Konjac Svamp Økologisk
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering